Kredit hipotekar

Huazo dhe shfrytëzo paratë sipas gjykimit tuaj

Patundshmëria Juaj do të shërbej për pagesën e kreditit

Hipotekārā kreditēšana pret nekustamā īpašuma ķīlu (hipocredit.lv)
Tavs nekustamais īpašums kalpos kā drošības garants (hipocredit.lv)

Lloji i kredisë

  • Shuma e huazimit

   120 000 MKD 2 000 000 MKD 4 000 000 MKD
  • Afati I huazimit

   6 muaj 15 vite
  Rrata juaj mujore 148 MKD
  • Vlera e pasurive të paluajtshme

   120 000 MKD 2 000 000 MKD 4 000 000 MKD
  • Pjesëmarrje

   20% 10% 25% 95%
  • Afati I huazimit

   6 muaj 15 vite
  Shuma e huazimit 9 600 MKD
  Rrata juaj mujore 148 MKD

Huazim me patundshmëri nën hipotekë për:

 • Blerje të vendbanimit

 • Përmirësimi I kushteve të jetesës

 • Kredit për refinansim

 • Blerje e automobilit

 • Fillim I biznesit personal

Përse të huazohet nha Hipocredit?

 • Ofertë e propozuar me afat të disa orëve
 • Huzaim nga 120.000 deri në 4.000.000 MKD
 • Afati I kthimit nga 6 muaj deri në 15 vite
 • Huzaim detri në 70% nga qmimi tregtar I patundshmërisë

Pyetjet më shpesh të parashtruara

 • Cfarë është e nevojshme për të fituar kredit nga Hipocredit?

  Mund të marrësh Hipocredit nëse jeton më gjatë se 20 vjet në Maqedoni . Hipocredit jep kredite për me patundshmëri nën hipotekë,dhe për atë shkak ti duhet të kesh të drejtë për pronë personale, shtëpi ose banesë.

 • Cfrarë shume unë mund të huazoj?

  Hipocredit ju ofron huazim me hipotekë të patundshmërive deri në 70% nga qmimi I tregut të patundshmërisë tënde. Kredit nga 120.000 deri në 4.000.000 MKD.

 • Në cfarë afati Hipocredit I ofron mjetet?

  Ne ju ofrojmë kredit me afat nga 6 muaj deri në 15 vite.

 • Në cfarë periudhë kohore mund të formohet krediti dhe të fitohen të hollat?

  Të hollat në llogarinë tuaj bankare do ti merrni nga 7-10 ditë nga momenti I dorëzimit të aplikimit. Ajo mvaret nga dy faktorë:sa shpejtë do të mundesh ta takosh vlerësuesin nga Latio dhe në cfarë periudha kohore reparti në librat e katastarit do ta vërteton hipotekën.

 • Sa kushton formimi I kreditit?

  Me shpenzimet e formimit të kreditit mund të njoftohesh me lisën e qmimeve këtu.

Shikoni të gjitha pyetjet

Cka flasin klientët tanë?

 • Mūsu klients: Regita (hipocredit.lv)
  Unë jam shumë e kënaqur nga shërbimet që i ofron Hipokredit. Pas krizes edhe unë isha në krizë financiare dhe isha e detyruar të paguaj obligime kreditore të ndryshme të krediteve dhe kartelave. E kisha patjeter të paguaj rreth 15.000 denarë në muaj. Bankat nuk më lejuan të marr kredit të rri. Tash bëra refinansim për të gjithĕ borxhet e mia në Hipokredit dhe do ta paguaj ratën mujore nga 6500 den në muaj. Kjo me të vërtetë është lehtësim për mua.
  Ana S.
  nga Shkupi
 • Mūsu klients: Maija (hipocredit.lv)
  Mund të them shumë fjalë të mira për Ju! Isha e befasuar pozitivisht që ekziston kompani financiare që ofron kredit hipotekar të thjeshtë. Procedura është e shpejtë dhe e thjeshtë dhe me marëdhënie miqësore. Ju jeni shumë të sjellshëm dhe kujdeseni që klientat Tuaj të jenë të kënaqur.
  Maja K.
  nga Kumanova