Si funkcionon ajo?

Huazim me patundshmëri nën hipotekë për:

 • Blerje të vendbanimit

 • Përmirësimi I kushteve të jetesës

 • Kredit për refinansim

 • Blerje e automobilit

 • Fillim I biznesit personal

Përse të huazohet nha Hipocredit?
 • Ofertë e propozuar me afat të disa orëve
 • Huzaim nga 120.000 deri në 4.000.000 MKD
 • Afati I kthimit nga 6 muaj deri në 15 vite
 • Huzaim detri në 70% nga qmimi tregtar I patundshmërisë

Procedura e thjeshtë dhe komforte për huazim

 1. Mbushe aplikimmin

  Mbushe aplikimmin në www.hipocredit.Iv dhe fito ofertë për disa ore falas

 2. Nënshkruaji kontratat e duhura

  Pasiqë partneri ynë Latio do ta përfundon vlerësimin e patunshmërisë tënde, nënshkruaji kontratat pë huazim dhe deklarata e hipotekës në notar në kohën dhe vendin ku ty të përshtaten

 3. Fito të hollat në llogarinë tuaj

  Menjëherë pasiqë deklarata yte për hipotekë do të jetë e vërtetuar nga librat e katastarit, fito të hollat në llogarinë tuaj dhe realizoje të paramenduarën.

Pyetjet më shpesh të parashtruara

 • Cfarë është e nevojshme për të fituar kredit nga Hipocredit?

  Mund të marrësh Hipocredit nëse jeton më gjatë se 20 vjet në Maqedoni . Hipocredit jep kredite për me patundshmëri nën hipotekë,dhe për atë shkak ti duhet të kesh të drejtë për pronë personale, shtëpi ose banesë.

 • Cfrarë shume unë mund të huazoj?

  Hipocredit ju ofron huazim me hipotekë të patundshmërive deri në 70% nga qmimi I tregut të patundshmërisë tënde. Kredit nga 120.000 deri në 4.000.000 MKD.

 • Në cfarë afati Hipocredit I ofron mjetet?

  Ne ju ofrojmë kredit me afat nga 6 muaj deri në 15 vite.

 • Në cfarë periudhë kohore mund të formohet krediti dhe të fitohen të hollat?

  Të hollat në llogarinë tuaj bankare do ti merrni nga 7-10 ditë nga momenti I dorëzimit të aplikimit. Ajo mvaret nga dy faktorë:sa shpejtë do të mundesh ta takosh vlerësuesin nga Latio dhe në cfarë periudha kohore reparti në librat e katastarit do ta vërteton hipotekën.

 • Sa kushton formimi I kreditit?

  Me shpenzimet e formimit të kreditit mund të njoftohesh me lisën e qmimeve këtu.