Pyetje

Pyetje

 • Cfarë është e nevojshme për të fituar kredit nga Hipocredit?

  Mund të marrësh Hipocredit nëse jeton më gjatë se 20 vjet në Maqedoni . Hipocredit jep kredite për me patundshmëri nën hipotekë,dhe për atë shkak ti duhet të kesh të drejtë për pronë personale, shtëpi ose banesë.

 • Si të fitohet kredit nga Hipocredit?

  Janë 3 hapa të thjeshtë:

  1. mbush aplikimin për kredit në faqën tonë Hipocredit dhe për afat të disa orëve do të keni ofertë;

  2. fito vlerësim për patundshmërinë tuaj nga partneri Juaj Latio dhe nënshkruaj kontratën për huazim dhe kontratë për sigurimin e hipotekës në notar në kohë dhe në vend më të përshtatshëm për ju

  3. pasiqë kontratat do të nënshkruhen dhe hipoteka do të jetë e konstatuar nga librat e katastarit , do ti fitosh të hollat në llogarinë tuaj

 • Përse të huazoj nga Hipocredit?

  Si e para pikë , ti do të fitosh ofertë për huazim vetëm disa orë. Pika e dytë, ne do të kujdesemi për formimin e dokumenteve që të jetë më e shpejtë dhe më e qelluar. Dhe e treta ne ju ofrojmë deri në 70% nga qmimi tregtar I pronës suaj.

 • Cfrarë shume unë mund të huazoj?

  Hipocredit ju ofron huazim me hipotekë të patundshmërive deri në 70% nga qmimi I tregut të patundshmërisë tënde. Kredit nga 120.000 deri në 4.000.000 MKD.

 • Në cfarë afati Hipocredit I ofron mjetet?

  Ne ju ofrojmë kredit me afat nga 6 muaj deri në 15 vite.

 • Në cfarë periudhë kohore mund të formohet krediti dhe të fitohen të hollat?

  Të hollat në llogarinë tuaj bankare do ti merrni nga 7-10 ditë nga momenti I dorëzimit të aplikimit. Ajo mvaret nga dy faktorë:sa shpejtë do të mundesh ta takosh vlerësuesin nga Latio dhe në cfarë periudha kohore reparti në librat e katastarit do ta vërteton hipotekën.

 • Sa shpejtë do të fitoj ofertë për kredit?

  Ne do të mundohemi të ju dërgojme ofertë me afat prej disa orëve pas dorëzimit të aplikimit-ajo merr së paku një ditë pune

 • A mund të marr kredit nëse pasuria ime e patundshme është veqse e hipotekuar?

  Jo, por mundesh ta refinansosh kreditin Tuaj duke e shfrytëzuar ofertën e Hipocredit. Lidhu me specialistët tanë dhe zbulo se si mund të ju ndihmojmë!

 • A mundem të marr kredit për përvetësim të patundshmërive?

  Po. Hipocredit ju ofron predit për blerjen e patundshmërive. Gjatë dorëzimit të aplikimit zgjidh llojin e huazimit dhe cakto shumën e vlerës së parë. Si dhe në raste të tjera patundshmëria do të jetë e ngarkuar me hipotekë.

 • A është e nevojshme vlerësim për dorëzimin e aplikimit për kredit?

  Po, për rishikimin e aplikimit për kredit , vlerësimi I patundshmërive është I patjetërsueshëm. Atë shpejtë dhe në kohë të përshtatshme do ta bën pë Ju , partneri ynë Latio.

 • Cfarë do të thotë metoda e anuitetit?

  Metoda e Anuitetit nënkupton shumën bazike të kreditit që kthehet gradualisht , por ratat mujore do të jenë të barabarta gjatë gjithë afatit të kreditit.

 • Sa kushton formimi I kreditit?

  Me shpenzimet e formimit të kreditit mund të njoftohesh me lisën e qmimeve këtu.